WordPress Café #3

Vazhdojnë takimet WordPress në Open Labs për të diskutuar për të rejat mbi WordPress, platformë open source për ndërtim website-esh dhe blogjesh. Niveli teknik i dijes në platformën WordPress nuk është i rëndësishëm. Merrni laptop me vete në… Më tepër

WordPress Kafe #1

Apasionantet e WordPress takohen në ambientet e Open Labs për të biseduar rreth projekteve të tyre të fundit, të rejat e platformës open source WordPress dhe (më e rëndesishme), që të njihen me njëri tjetrin. Ky takim do… Më tepër

WordPress 10th Anniversary at Open Labs

WordPress 10th Anniversary - Open Labs Albania

We are celebrating the 10th anniversary of the very first WordPress release in 2003!  WordPress is a free and open source blogging tool and a content management system (CMS) based on PHP and MySQL which runs on a… Më tepër

Free WordPress training at Open Labs v2.0

Wordpress at Open Labs ver 2.0

After the great feedback and participation we had for the first series of the WordPress training we are restarting the trainings from this Saturday 16.00 at Open Labs. Don’t forget to get a laptop with you, but if… Më tepër

Open Labs offers: free WordPress basics training

Wordpress_trainings_Open_Labs_Poster

WordPress is a free and open source blogging tool and a content management system (CMS) based on PHP and MySQL. It has many features including a plug-in architecture and a template system. WordPress is used by over 16.7%… Më tepër

Wikipedia Weekend Tirana 2016

Wikipedia Weekend Tirana 2016, ose pak më në shqip, Fundjava e Wikipedia, është një event që do të organizohet në fundjavën e parë të dhjetorit për herë të tretë në Shqipëri. Ky aktivitet ka si qëllim të sjellë… Më tepër

Botacademy në Stockholm

Fundjavën e fundit të nëntorit Wikimedia Sverige(Suedi) organizoi BotAcademy 2015 në Stockholm.  Wikipedianëve aktive me njohuri në programim ju dha mundësia që për dy ditë me rradhe, në një trajnim intensiv të mësonin rreth mjeteve të ndryshme që… Më tepër

Wikipedia Weekend Tirana 2015

Wikipedia Weekend Tirana 2015, ose pak më në shqip, Fundjava e Wikipedia, është një event që do të organizohet në fundjavën e parë të dhjetorit për herë të dytë në Shqipëri. Ky aktivitet ka si qëllim të sjellë… Më tepër

Fedora 23 Release Party Report

Originally published by Jona Azizaj on her personal blog For the first time in Albania we organized a release party where we gathered people who were interested in Fedora. Fedora 23 release party successfully took place at Saturday,… Më tepër

Fedora Meetup Tirana #2 Report

Originally published by Jona Azizaj on her personal blog Finally we arrived at Fedora Meetup #2, and brought together in one place people who share the same love about Fedora and others who are interested in getting to… Më tepër